Apple a lansat Safari Technology Preview

Apple a lansat Safari Technology Preview in aceasta seara si vorbim despre o versiune speciala a browserului Safari care este dedicata dezvoltatorilor ce au rolul de a testa versiuni beta ale Safari si ale functiilor noi pe care compania Apple le va implementa in browser.

Safari Technology Preview este disponibil sub forma unei aplicatii separate in OS X si Apple a creat o iconita speciala pentru ea astfel incat dezvoltatorii sa o poata diferentia de browserul Safari standard ce este disponibil in sistemul de operare pentru Mac-uri.

Safari Technology Preview va beneficia de cele mai noi tehnologii web si cele mai noi tehnologii dezvoltate de catre Apple pentru browser, aplicatia urmand a fi actualizata in mod constant pentru ca dezvoltatorii sa poata accesa noile functii si sa le spuna inginerilor Apple cat de utile/bune sunt.

Safari Technology Preview are suport pentru functionalitatea iCloud, iar in baza informatiilor oferite de catre Apple impreuna cu lansarea, dezvoltatorii beneficiaza de o multitudine de functii noi care ii pot ajuta sa dezvolte aplicatii web mai bune decat cele disponibile in momentul de fata.

Safari Technology Preview poate fi descarcat din aceasta pagina, insa avand in vedere ca este in principal dedicat dezvoltatorilor, nu va recomand sa il incercati daca nu dezvoltati aplicatii web.