iOS 9.3.1 a fost lansat

iOS 9.3.1 a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma, cei din Cupertino oferind noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile din intreaga lume incepand din aceasta seara si este recomandabil sa o instalati.

iOS 9.3.1 este oferit de catre compania Apple prin intermediul sistemului Software Update, Actualizare Software, instalarea putandu-se face din aplicatia Configurari, Settings, in acest mod, dar daca doriti puteti sa folositi si iTunes pentru a face actualizarea in terminale.

Principala problema pe care iOS 9.3.1 o rezolva este cea legata de imposibilitatea de a deschide link-uri folosind Safari, Apple promitand ca va lansa un update care sa repare acest bug si teoretic dupa ce faceti actualizarea lucrurile ar trebui sa revina la normal.

Avand in vedere ca Apple a rezolvat inca de acum o saptamana problema care impiedica activarea iPhone, iPad si iPod Touch-urilor, e greu de spus ce alte noutati ar mai fi incluse in iOS 9.3.1, insa daca exista ceva care merita mentionat, veti gasi in acest articol informatia.

Acestea fiind spuse, puteti accesa acum link-uri prin Safari ?

iOS 9.3.1 problema accesare link