Prima Pagina iOS 9 iOS 9.3.1 ar putea fi lansat in zilele urmatoare conform companiei Apple

iOS 9.3.1 ar putea fi lansat in zilele urmatoare conform companiei Apple

iOS 9.3.1 va fi lansat in perioada imediat urmatoare de catre compania Apple, o noua versiune a sistemului de operare parand a fi singura metoda prin care compania Apple ar putea rezolva problema privind accesarea link-urilor folosind Safari sau alte aplicatii terte.

Apple a lansat aseara iOS 9.3 build 13E5237 pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, insa din pacate aceasta versiune a sistemului de operare este oferita doar pentru a rezolva problema activarii generata de catre lansarea versiunii initiale a iOS 9.3.

Problema accesarii link-urilor in Safari in iOS 9.3 nu este rezolvata de aceasta actualizare si ea nici nu pare sa aiba la baza o problema a serverelor Apple, ci pare a fi un bug al sistemului de operare, deci doar iOS 9.3.1 pare sa fie singura metoda princare o rezolvare permanenta sa fie oferita.

Cei de la Apple nu sunt de mare ajutor in a rezolva macar temporar problema clientilor care-i folosesc iDevice-urile zilnic, insa compania a afirmat ca este pe deplin constienta de gravitatea problemei si urmeaza sa o rezolve prin lansarea iOS 9.3.1.

We are aware of this issue, and we will release a fix in a software update soon.

iOS 9.3.1 ar putea fi lansat saptamana aceasta sau abia saptamana viitoare pentru posesorii de iDevice-uri din lumea intreaga, insa daca intre timp o rezolvare pentru problema accesarii link-urilor va fi oferita, va voi anunta.

LIKE
Articolul anteriorIata cele mai bune aplicatii noi lansate in App Store pe 29.03.2016
Urmatorul articolGadgeturile care se incarca la soare