iOS 9.3.1 ar putea fi lansat in zilele urmatoare conform companiei Apple

iOS 9.3.1 va fi lansat in perioada imediat urmatoare de catre compania Apple, o noua versiune a sistemului de operare parand a fi singura metoda prin care compania Apple ar putea rezolva problema privind accesarea link-urilor folosind Safari sau alte aplicatii terte.

Apple a lansat aseara iOS 9.3 build 13E5237 pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, insa din pacate aceasta versiune a sistemului de operare este oferita doar pentru a rezolva problema activarii generata de catre lansarea versiunii initiale a iOS 9.3.

Problema accesarii link-urilor in Safari in iOS 9.3 nu este rezolvata de aceasta actualizare si ea nici nu pare sa aiba la baza o problema a serverelor Apple, ci pare a fi un bug al sistemului de operare, deci doar iOS 9.3.1 pare sa fie singura metoda princare o rezolvare permanenta sa fie oferita.

Cei de la Apple nu sunt de mare ajutor in a rezolva macar temporar problema clientilor care-i folosesc iDevice-urile zilnic, insa compania a afirmat ca este pe deplin constienta de gravitatea problemei si urmeaza sa o rezolve prin lansarea iOS 9.3.1.

We are aware of this issue, and we will release a fix in a software update soon.

iOS 9.3.1 ar putea fi lansat saptamana aceasta sau abia saptamana viitoare pentru posesorii de iDevice-uri din lumea intreaga, insa daca intre timp o rezolvare pentru problema accesarii link-urilor va fi oferita, va voi anunta.