Sute de mii de angajati ai partenerilor Apple au participat la programe educationale ale Apple

Aseara Apple a publicat raportul anual privind relatia cu companiile partenere, angajatii acestora si modul in care se incearca protejarea planetei in fabricarea produselor proprii, iar printre toate detaliile exista si cateva informatii interesante privind viata la Foxconn.

Cei de la Apple au creat programe educationale pentru unele dintre companiile partenere in productia si asamblarea iDevice/Mac-urilor, iar in baza informatiilor oferite de catre compania Apple, angajatii Foxconn au beneficiat cel mai mult de pe urma lor in cursul anului 2015.

Conform Apple, 558.000 de angajati ai partenerilor sai au participat in 2015 la cursuri de caligrafie, design grafic, limba engleza, administrarea banilor castigati din salariu, resurse umane si altele la fel de interesante si utile in evolutia lor ca si oameni sau angajati ai companiilor la care lucreaza.

In cadrul raportului sau anual compania Apple vorbeste si despre un angajat al unui partener din China care a avut o evolutie atat de buna in cadrul cursurilor incat a fost angajat in propria sa echipa de resurse umane, iar altii pot aspira la asemenea realizari in cadrul acestor programe.

We set up classrooms in supplier facilities where workers can take free courses in subjects as diverse as computer skills, graphic design, English, and human resources management. Each classroom is equipped with Mac computers and video conferencing capabilities, and we provide iPad devices loaded with classes similar to those offered through SEED. We also offer short courses and quizzes on mobile devices related to job function, life skills, and financial literacy.

Mai multe informatii interesante privind modul in care s-a desfasurat anul 2015 pentru Apple si partenerii sai puteti citi in aceasta pagina.