Iata cum a evoluat autonomia bateriei iPhone de-a lungul anilor

Anual compania Apple lanseaza cate un model nou al iPhone si cu fiecare actualizare imbunatateste inclusiv autonomia bateriei smartphone-urilor noastre, insa ea nu reuseste vreodata sa fie atat de buna pe cat si-ar dori-o utilizatorii.

Pentru a ne arata cum a evoluat autonomia bateriei iDevice-urilor, un website italian  creat a graficul de mai jos in care prezinta orele de stand-by, conversatii si muzica oferite de catre diversele modele ale iPhone lansate de catre compania Apple din 2007 si pana acum.

Puteti observa ca iPhone 2G ofera cel mai mic timp de conversatii telefonice dintre toate modelele iPhone, iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus oferind cel mai mare timp pentru vorbit la telefon, in urma lor fiind iPhone 6S, iPhone 6, iPhone SE, iPhone 4 si iPhone 4S.

In ceea ce priveste orele de redare de muzica, situatia este similara, exceptia fiind ca terminalele lansate de la iPhone 4 si pana la iPhone 5C ofera exact aceeasi perioada de timp pentru a asculta muzica si niciun minut in plus.

In final avem perioada de stand-by, iar aici smartphone-urile cu ecran de 5.5 inch castiga detasat, insa iPhone 3G, iPhone 3GS si iPhone 4 sunt in mod surprinzator foarte aproape in urma lor, restul terminalelor avand ceva mai putin timp de stand-by.

Acestea fiind spuse, aveti o imagine completa cu privire la evolutia autonomiei bateriei iPhone de-a lungul anilor sunt sunt curios sa aflu ce parere aveti despre acest test.

evolutie autonomie baterie iPhone