Flipped Out este Editor’s Choice-ul saptamanii in App Store

Flipped Out este Editor’s Choice-ul saptamanii ales de catre compania Apple pentru promovare in App Store pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga si vorbim despre un joc dedicat in principal copiilor si nu adultilor, dupa cum veti si vedea mai jos.

Flipped Out este un joc in care copiii vor putea controla celebrele Powerpuff Girls si vor invata cum sa rezolve rapid puzzle-uri pentru a se bucura de actiunea din seria de desene animate, dar si pentru a face treacerea de la un nivel la altul al jocului.

Fiecare dintre cele trei eroine are propriul stil de lupta, deci in functie de cea pe care o alegeti veti avea parte si de un gameplay diferit, dezvoltatorii creand povesti relativ separate in functie de felul in care se lupta fiecare dintre cele trei eroine ale titlului.

Destroy monsters with match 3 puzzles or punch their lights out in action-packed melee. Play both ways to save the day with the Powerpuff Girls in Flipped Out! It’s not a hybrid game—it’s two awesome ways to play! Flip to SUGAR mode and use your wits to match same colored creatures until they explode. Or flip to SPICE mode and use your fists to battle the beasts in hand-to-hand combat. It’s like two games in one!

Pentru a se bucura de fiecare nivel, utilizatorii vor putea face rapid trecerea de la un puzzle laa ctiunea precatita de catre dezvoltatori, astfel ca Flipped Out ar trebui sa tina copiii ocupati timp de cateva ore bune cu iDevice-urile intr-un gameplay destul de interesant.

Change between puzzle and action modes at any time just by flipping your device. You can play exclusively in your favorite mode, or use a combination of brains and brawn for some super synergy! What happens when you overfeed a cute little Sea Buddy pet? TOO MANY SEA BUDDIES! Help Blossom, Bubbles and Buttercup protect the city from an army of adorable monsters in this all-new, fully voiced Powerpuff adventure!

Flipped Out este disponibil pentru DESCARCARE, in format universal, din App Store.

Flipped Out Editor choice

3 COMENTARII

  1. Nu inteleg de ce nu sunteti in stare sa rezolvati problema dublelor notificari. E al drc de enervant mai ales cand asculti muzica…

  2. De ce nu pot vedea mai mult de 25 commenturi? E plina de erori aplicatia, dar in schimb merge foarte bine compartiv cu site-ul