Prima Pagina iPhone iPhone SE se indoaie ? (Video)

iPhone SE se indoaie ? (Video)

6

Desi iPhone 5 sau iPhone 5S nu au avut vreodata probleme cu indoirea carcasei, cineva s-a gandit sa faca un clip video in care testeaza ridigitatea carcasei iPhone SE pentru a vedea daca noul smartphone se indoaie sau nu cand este aplicata presiune pe mijlocul carcasei sale.

In clipul video de mai jos puteti vedea o o tentativa de a indoi iPhone SE, insa terminalul celor de la Apple are carcasa mult prea rigida pentru a fi distrus in acest mod, asta desi ea se indoaie usor in preajma butonului Volume Down fara a afecta restul carcasei.

Realizatorul clipului video sustine ca iPhone 5S a avut probleme similare, iar in aceasta idee problema pare a fi una normala pentru iPhone SE, insa ea nu este la fel de grava precum in cazul iPhone 6S Plus din cauza dimensiunilor mai mici ale terminalului.

Acestea fiind spuse, acum aveti si un raspuns pentru aceasta intrebare, asta daca ati avut vreodata nelamuriri in legatura cu optiunea de a indoi iPhone SE de la jumatate, asa cum se intampla cu iPhone 6S Plus.