iPhone SE se indoaie ? (Video)

Desi iPhone 5 sau iPhone 5S nu au avut vreodata probleme cu indoirea carcasei, cineva s-a gandit sa faca un clip video in care testeaza ridigitatea carcasei iPhone SE pentru a vedea daca noul smartphone se indoaie sau nu cand este aplicata presiune pe mijlocul carcasei sale.

In clipul video de mai jos puteti vedea o o tentativa de a indoi iPhone SE, insa terminalul celor de la Apple are carcasa mult prea rigida pentru a fi distrus in acest mod, asta desi ea se indoaie usor in preajma butonului Volume Down fara a afecta restul carcasei.

Realizatorul clipului video sustine ca iPhone 5S a avut probleme similare, iar in aceasta idee problema pare a fi una normala pentru iPhone SE, insa ea nu este la fel de grava precum in cazul iPhone 6S Plus din cauza dimensiunilor mai mici ale terminalului.

Acestea fiind spuse, acum aveti si un raspuns pentru aceasta intrebare, asta daca ati avut vreodata nelamuriri in legatura cu optiunea de a indoi iPhone SE de la jumatate, asa cum se intampla cu iPhone 6S Plus.

6 COMENTARII

  1. Da se indoaie
    Depinde ce forta aplici… Dar se indoaie…
    Iar incep testele cu zmoala, acid si aruncarea din spatiu… Deja deraiem rau de tot

  2. Cei mai prosti oameni sunt astia ce fac asemenea teste. Nu inteleg de ce se testeaza atat rezistenta la cazaturi, aruncat de la etaj samd …e doar un telefon si atat..

  3. Maimutelor???.
    Mergeti la gara , puneti SEul pe sine, lasati sa treaca trenul si nu se intampla nimic.
    Am testat eu in gara Cluj.

  4. Cu ios 9.3 se indoaie mai rau ca iphone 6 . . . .daca faceti upgrade la ios 9.3.1 nu se mai indoaie . . . .. cica 9.3.1 ar contine mai mult calciu si fier :))