iPhone SE se indoaie mai usor decat iPhone 6S

Zilele trecute va spuneam ca iPhone SE nu se indoaie la fel de usor precum iPhone 6S sau iPhone 6S Plus, insa acel test s-a dovedit a fi fals deoarece unul publicat astazi de catre o companie care vinde asigurari pentru smartphone-uri ne arata o poveste complet diferita.

iPhone SE nu este mai rezistent la apa decat iPhone 6S, terminalul inchizandu-se dupa 1 minut petrecut la 1.5 metri adancime, iPhone 6S Plus inchizandu-se dupa 10 minute petrecute in apa, iPhone 6S rezistand fara probleme timp de 30 de minute in lichid.

Cand a venit vorba despre rezistenta la impact, iPhone SE a inceput sa se desfaca dupa 10 scapari de la 1.8 metri inaltime, iPhone 6S si iPhone 6S Plus descurcandu-se ceva mai bine, desi ecranele tuturor celor 3 smartphone-uri s-au spart chiar de la prima scapare.

La final avem testul indoirii, iPhone SE indoindu-se dupa aplicarea a 72.5 KG de forta pe carcasa sa, iPhone 6S rezistand la o forta cu 4.5 KG mai mare, iPhone 6S Plus rezistand la aplicarea unei forte ce este cu 9 KG mai mare, deci vorbim despre o diferenta serioasa.

Ruperea completa a iPhone Se s-a petrecut dupa aplicarea a 80 KG de forta pe mijlocul sau, iPhone 6S Plus fiind mult mai rezistent in ciuda faptului ca este mult mai lung decat recent lansatul smartphone.

Acestea fiind spuse, daca veti achizitiona un iPhone SE, stiti la ce sa va asteptati.