Prima Pagina Cydia Edge aduce in iPhone meniul lateral al Galaxy S7 Edge

Edge aduce in iPhone meniul lateral al Galaxy S7 Edge

Edge este un pachet oferit din cursul zilei de ieri prin Cydia pentru iDevice-uri, dezvoltatorul sau creandu-l in ideea de a oferi o experienta noua in iOS, una pe care utilizatorii Samsung Galaxy S7 Edge o primesc multumita ecranului curbat si a dock-ului creat pentru el.

Conform dezvoltatorului tweak-ului Edge, pachetul sau implementeaza in iOS un dock lateral de aplicatii care ne permite sa deschidem rapid aplicatiile folosite recent, sau sa executam diverse functii pe care le ofera aplicatiile sau sistemul de operare iOS 9 pentru noi.

Exact precum in cazul meniului lateral al Samsung Galaxy S7 Edge si cel oferit de catre Edge poate fi personalizat cu aplicatii alese de noi si functii care ne sunt utile si pe care le folosim des, astfel ca putem seta totul exact asa cum dorim noi sa fie mai usor de folosit.

With configurable pages, Edge allows you to quickly open recent apps, trigger tasks, access favorite apps as well as quickly accessing favorite contacts.  The favorite apps and recent apps pages allow you to double tap the icon to bring up the app view to quickly interact with the app without having to fully open it. This is truly a faster way of multitasking. The tasks edge is extensible and adapts to the apps you have installed.

Edge este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

Edge

 • disqus_DPH51pchVl

  Furt!

 • tswhite

  Intelliscreen face si treaba asta de la iOS 7.0 daca nu chiar 6

 • Daniel Tomi

  IntelliScreenX se numeste tweak’ul si este de pe vremea lui ios 7…acum l-au numit edge ca e la moda

 • blabla

  asta vine asa ca o demonstratie pentru ce complicat de implementat este.

 • Ionutz

  L-am instalat pe iPhone 6, dar nu reusesc deloc sa il activez! Cum fac sa il activez sa imi apara dock-ul ala in lteral??

 • tom’s iphone

  Trebuie sa știți, ca aplicațiile protejate prin bioprotect si care apar apoi in lateral, nu mai sunt sub protecție. Poti sa le accesezi direct. Nu este o aplicație reușită.

 • Ionutz

  Cum faci sa apara aplicatiile in lateral? Ca eu nu reusesc.