Prima Pagina iPhone Iata cand va vinde Apple iPhone-ul cu numarul 1 miliard

Iata cand va vinde Apple iPhone-ul cu numarul 1 miliard

In ultimii 2 ani Apple a vandut peste 200 milioane de iPhone-uri anual in lumea intreaga, cei din Cupertino reusind sa-si creasca in mod constant vanzarile de terminale prin lansarea de modele tot mai atractive, asta desi preturile lor de vanzare au crescut constant.

Anul trecut Apple a vandut cel mai mare numar de iPhone-uri de pana in prezent si a ajuns la 896 de milioane de unitati vandute din 2007 si pana in prezent, o cifra colosala daca ne gandim ca pretul mediu al unui asemenea smartphone ajunge la peste 600 de dolari.

Avand in vedere punctul la care a ajuns in 2015, este cat se poate de clar ca in 2016 Apple va vinde iPhone-ul cu numarul 1 miliard si analistii estimeaza faptul ca el va fi livrat la mijlocul acestei veri de catre cei din Cupertino, insa totul depinde de cum vor evolua vanzarile in decursul acestor luni.

Analistii americani estimeaza ca Apple a vandut 50 de milioane de unitati ale iPhone in primele trei luni ale 2016, iar cu inca 44 de milioane de unitati estimate pentru vanzare pana la 1 iulie, analistii sunt destul de sigur ca iPhone-ul cu numarul 1 miliard va fi vandut spre sfarsitul lunii ulie.

Between June 29, 2007 — when the iPhone first went on sale — and the end of 2015, Apple has sold 896 million iPhones. If Wall Street analysts’ forecasts are accurate, Apple will sell its billionth iPhone sometime this summer. When Appleprovides its quarterly finances on April 25, the company is expected to report that it sold 50 million iPhones during the first three months of 2016. That would get Apple to 946 million total iPhones sold. During the current quarter, analysts polled by FactSet said they expect Apple to sell another 44 million, pushing the total to 990 million.

Daca aceste estimari se vor dovedi a fi adevarate vom afla la mijlocul acestui an deoarece Apple va dori cu siguranta sa se laude cu aceasta realizare in fata intregii lumi.

 

 • Srb Srb

  eu sper iPhone 7 super slim cu super oled cu super design sa reprezinte 1 miliard

 • Marius C

  Offtopic!! Ajutor!! De cateva zice nu mai pot deschide linkuri din pagina de caurare google. Dau pe ele si nu se intampla nimic. Am iP6 cu 9.2 pe el. Stie careva ce se intampla? Multumesc!

 • disqus_DPH51pchVl

  Update to iOS 9.3.1.

 • dskh_FJUY69hwhXX

  Update to a real smartphone.

 • disqus_DPH51pchVl

  Nu intra in panica. E doar un Smith….adica un “George”

 • Srb Srb

  UPDATE DE URGENTA la 9.3.1. sunt articole scrise de catre Dumnezeul nostru zaone o groaza

 • Srb Srb

  hahhahahah

 • George 89

  -super slim va
  -super amoled nu va avea
  -super design din ce am vazut pana acum nu cred ca va avea

 • George 89

  fi

 • Srb Srb

  Nu am zis super amoled, pt ca aceea este denumirea teh samsung,am zis super oled
  Iar design se pare ca ce a aparut pana acuma era defapt alt smartphone declarat de ceo acelei companii

 • George 89

  Da ,dar nu exista super oled exista doar: oled , amoled si super amoled( exclusiv Samsung) ….sau poate ai vrut sa spui ca asta e denumirea pe care o va folosii Apple cand va lansa iphone cu oled? , dar eu nu cred
  Deci care dintre cele 3 tipuri de display oled vs fi “draga” Srb?

 • Srb Srb

  Draga da, am vrut sa zic ca probabil apple va merge cu super oled sau retina oled

 • George 89

  Nu exista super oled

 • Srb Srb

  frate esti orb? tocmai m-ai intrebat, ti-am raspuns si iar pui aceeasi intrebare? esti autist?
  pana in 2010 nici retina nu exista sau super amoled
  pana in 1999 nici dacia solenza nu exista