Sony lanseaza functia RemotePlay pentru Mac

La sfarsitul anului trecut compania Sony a anuntat lansarea functiei RemotePlay pentru Mac-uri, aceasta oferindu-le utilizatorilor acestor laptop-uri posibilitatea de a juca jocuri PS4 direct de pe propriul produs pe care l-au cumparat de la compania Apple.

Dupa cateva luni de asteptare, Sony a anuntat lansarea functiei RemotePlay pentru Mac-uri incepand de maine, versiunea 3.5 a software-ului pentru PS4 urmand a fi compatibila cu acest sistem pentru a permite jucarea jocurilor pe Mac.

Dupa lansarea functiei RemotePlay a celor de la Sony, utilizatorii de Mac-uri si PS4 vor putea folosi controllerele DualShock 4 pentru a controla jocurile din consola direct de pe propriile calculatoare care ruleaza OS X, experienta urmand a fi una inedita.

Separat de OS X 10.10 si 10.11, cei de la Sony vor oferi functia RemotePlay inclusiv pe calculatoarele care ruleaza Windows 8.1 si Windows 10, deci vorbim despre o expansiune importanta a sistemului RemotePlay dedicat PS4.

With this update, we’re expanding PS4’s Remote Play capabilities to work with Windows PC and Mac. Remote Play on PC / Mac is compatible with the following system software: Windows 8.1, Windows 10 or later, OS X 10.10, OS X 10.11. You’ll be able to select from the following resolution and frame rate options, depending on your Internet bandwidth. Resolution options: 360p, 540p, 720p (Default: 540p). Frame rate : Standard (30fps), High (60fps) (Default: Standard).

Desi noua functie este grozava, problema este ca in functie de conexiunea de internet a utilizatorului, jocurile vor fi vizibile pe ecranul Mac-urilor la rezolutia maxima 720p si la maxim 60 de cadre pe secunda, insa vorbim doar despre cifre maxime si nu cele reale.

5 COMENTARII