iOS 9.2.1 nu mai poate fi instalat in iPhone sau iPad

In cursul noptii trecute compania Apple a luat decizia de a opri semnarea de SHSH-uri pentru instalarea iOS 9.2.1 pe iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, decizia venind la peste doua saptamani dupa ce iOS 9.3 a fost oferit publicului prin sistemul Software Update si iTunes.

Aceasta decizie este in concordanta cu ceea ce a facut compania Apple in trecut dupa lansarea unor actualizari pentru sistemul de operare iOS, deci nu trebuie privita altfel decat ca o urmare a strategiei privind semnarea ipsw-urilor pentru instalarea in terminalele noastre.

In momentul de fata Apple mai permite doar instalarea iOS 9.3 si iOS 9.3.1 in iPhone, iPad si iPod Touch-uri, prima versiune avand extrem de multe probleme pe care cea de-a doua le-a rezolvat intr-o anumita masura, dar nu complet si nu pentru toata lumea, din cate se pare.

iOS 9.2.1 nu mai poate fi instalat vreodata in iPhone, iPad si iPod Touch-uri, asa ca daca parasiti aceasta versiune a sistemului de operare, sau ati parasit-o, atunci va trebui sa ramaneti la iOS 9.3, sau cel mai bine iOS 9.3.1 pana cand o noua actualizare va fi oferita.