Prima Pagina iOS 9.2.1 iOS 9.2.1 nu mai poate fi instalat in iPhone sau iPad

iOS 9.2.1 nu mai poate fi instalat in iPhone sau iPad

In cursul noptii trecute compania Apple a luat decizia de a opri semnarea de SHSH-uri pentru instalarea iOS 9.2.1 pe iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, decizia venind la peste doua saptamani dupa ce iOS 9.3 a fost oferit publicului prin sistemul Software Update si iTunes.

Aceasta decizie este in concordanta cu ceea ce a facut compania Apple in trecut dupa lansarea unor actualizari pentru sistemul de operare iOS, deci nu trebuie privita altfel decat ca o urmare a strategiei privind semnarea ipsw-urilor pentru instalarea in terminalele noastre.

In momentul de fata Apple mai permite doar instalarea iOS 9.3 si iOS 9.3.1 in iPhone, iPad si iPod Touch-uri, prima versiune avand extrem de multe probleme pe care cea de-a doua le-a rezolvat intr-o anumita masura, dar nu complet si nu pentru toata lumea, din cate se pare.

iOS 9.2.1 nu mai poate fi instalat vreodata in iPhone, iPad si iPod Touch-uri, asa ca daca parasiti aceasta versiune a sistemului de operare, sau ati parasit-o, atunci va trebui sa ramaneti la iOS 9.3, sau cel mai bine iOS 9.3.1 pana cand o noua actualizare va fi oferita.

 • bebemihai

  era mai bun 9.2.1 .9.3.1 este varza consuma bateria foarte repede,procent baterie nu afisaza corect,o buda de soft.

 • DiplomaT

  9.2.1 pe 4S forever, nici pentru jb nu m-as muta pe 9.3.1

 • alexandru20

  Am dat downgrade la 9.2.1 aseara la ora 7. Noroc

 • Andrei

  Inseamna ca in curand va aparea jb pentru 9.2.1 ?

 • mywrc

  asta cred si eu @Andrei … cred ca cel mai probabil va apărea 9.2 – 9.3.1 ….

 • silv3r

  Si eu care vroiam sa mi pun azi 9.2.1…. 🙁