Prima Pagina iOS 9.2.1 iOS 9.2.1 nu mai poate fi instalat in iPhone sau iPad

iOS 9.2.1 nu mai poate fi instalat in iPhone sau iPad

iphone 8 precomanda emag banner

In cursul noptii trecute compania Apple a luat decizia de a opri semnarea de SHSH-uri pentru instalarea iOS 9.2.1 pe iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, decizia venind la peste doua saptamani dupa ce iOS 9.3 a fost oferit publicului prin sistemul Software Update si iTunes.

Aceasta decizie este in concordanta cu ceea ce a facut compania Apple in trecut dupa lansarea unor actualizari pentru sistemul de operare iOS, deci nu trebuie privita altfel decat ca o urmare a strategiei privind semnarea ipsw-urilor pentru instalarea in terminalele noastre.

In momentul de fata Apple mai permite doar instalarea iOS 9.3 si iOS 9.3.1 in iPhone, iPad si iPod Touch-uri, prima versiune avand extrem de multe probleme pe care cea de-a doua le-a rezolvat intr-o anumita masura, dar nu complet si nu pentru toata lumea, din cate se pare.

iOS 9.2.1 nu mai poate fi instalat vreodata in iPhone, iPad si iPod Touch-uri, asa ca daca parasiti aceasta versiune a sistemului de operare, sau ati parasit-o, atunci va trebui sa ramaneti la iOS 9.3, sau cel mai bine iOS 9.3.1 pana cand o noua actualizare va fi oferita.

emag revolutia preturilor articole
 • bebemihai

  era mai bun 9.2.1 .9.3.1 este varza consuma bateria foarte repede,procent baterie nu afisaza corect,o buda de soft.

 • DiplomaT

  9.2.1 pe 4S forever, nici pentru jb nu m-as muta pe 9.3.1

 • alexandru20

  Am dat downgrade la 9.2.1 aseara la ora 7. Noroc

 • Andrei

  Inseamna ca in curand va aparea jb pentru 9.2.1 ?

 • mywrc

  asta cred si eu @Andrei … cred ca cel mai probabil va apărea 9.2 – 9.3.1 ….

 • silv3r

  Si eu care vroiam sa mi pun azi 9.2.1…. 🙁