OS X 10.11.5 beta 1 si tvOS 9.2.1 beta 1 au fost lansate

OS X 10.11.5 beta 1 si tvOS 9.2.1 beta 1 au fost lansate in aceasta seara de catre compania Apple impreuna cu iOS 9.3.2 beta 1 si watchOS 2.2.1 beta 2, astfel ca toate sistemele de operare pentru produsele vandute pe piata au acum cate un update beta.

In cazul acestor doua actualizari pentru OS X si tvOS, compania Apple spune ca vorbim doar despre rezolvarea unor probleme minore de functionare si imbunatatirea performantelor generale, deci nimic important anuntat pentru update deocamdata.

OS X 10.11.5 beta 1 si tvOS 9.2.1 beta 1 pot fi descarcate si instalate de catre dezvoltatorii de aplicatii prin portalul dedicat lor in website-ul Apple.

Articolul precedentwatchOS 2.2.1 beta 1 a fost lansat
Articolul următorFacebook Messenger update a fost lansat in aceasta seara
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.