iOS 9.3.2 beta 1 a fost lansat

iOS 9.3.2 beta 1 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, noua versiune a sistemului de operare venind la doar cateva zile distanta de lansarea iOS 9.3.1 pentru utilizatori de iDevice-uri din lumea intreaga.

iOS 9.3.2 beta 1 este cel mai probabil lansat de catre compania Apple pentru a rezolva probleme raportate de catre utilizatori in iOS 9.3 si iOS 9.3.1, iar probabil in minutele urmatoare compania Apple va publica si o lista cu schimbarile pe care le-a implementat in update.

iOS 9.3 a fost cea mai proasta actualizare lansata de catre compania Apple in ultimul an, iar asta deoarece ea a impiedicat activarea unor terminale dupa instalare si a impiedicat accesarea de link-uri web folosind browserul Safari, situatia fiind una penibila pentru Apple.

O saptamana a fost necesara pentru ca problemele sa fie rezolvate, insa multi utilizatori au ramas cu un gust amar dupa ce Apple a lansat o actualizare cu atat de multe probleme, iar in viitorul apropiat Apple nu ar trebui sa mai spuna ca are cel mai avansat sistem de operare pentru terminale mobile.

UPDATE: Acestea sunt noutatile listate de catre Apple pentru iOS 9.3.2 beta 1.

Dictionary Known Issue

A user updating to an iOS 9 GM build from a seed build may see duplicate dictionaries in the definition dictionary list if the user switched primary language, added secondary languages, or added new keyboards. Workaround: To remove the duplicate dictionaries, go to the definition dictionary list, swipe the dictionary, and tap the Delete button.

iBooks Known Issue

Using MDM to install multiple, large Volume Purchase Program books at the same time may result in a download error on the device. Workaround: Request only one book download at a time.

Safari Known Issue

Users may not be able to view or edit saved passwords for websites in Settings > Safari > Passwords. Workaround: The presence of the passwords can be verified by navigating to the domain with saved credentials and seeing that those credentials populate the login fields.

Simulator Known Issue

Photos app in Simulator does not sync photos from iCloud Photo Library