iOS 9.2.1 vs iOS 9.3.1 – comparatia autonomiei bateriei

Autonomia bateriei iPhone, iPad si iPod Touch-urilor care ruleaza iOS 9.2.1 si iOS 9.3.1 a fost testata intr-un clip video extins pentru a ni se arata cat de mare este diferenta, in bine sau rau, intre cele doua versiuni ale sistemelor de operare ofrite de catre compania Apple.

iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S si iPhone 6 sunt terminalele pentru care a fost testata autonomia bateriei pe iOS 9.2.1 si iOS 9.3.1, iar dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, diferenta este insesizabila in utilizarea zilnica a terminalelor noastre.

Pentru a testa autonomia bateriei iOS 9.2.1 si iOS 9.3.1 a fost folosita aplicatia Geekbench care are un test special care verifica durata de utilizare a iDevice-urilor printr-o serie de teste proprietare, astfel ca un utilizator poate afla rapid cat de buna este autonomia bateriei dispozitivului sau.

Desigur ca perioada de utilizare zilnica va fi mai mare decat cea din teste pentru ca terminalele au stat tot timpul cu ecranul pornit la luminozitate maxima si au avut componentele stresate la maxim, insa rezultatul final este valid si conteaza cel mai mult in final.

iOS 9.3.1 autonomie baterie

10 COMENTARII

  1. nu pe toate telefoanele bateria este mai buna .pe al meu de ex iphone 5 vizibil este mai slabita fata de cand aveam 9.2.1

  2. Am făcut update de la 9.3 la 9.3.1 si nu ma mai lasă sa descarc aplicații îmi cere cont de card … Cum pot sa scap de acea avertizare?