Asa reactioneaza un parinte exasperat de efectele social media asupra copiilor

Clipul video de mai jos a inceput sa faca inconjurul internetului zilele acestea, el prezentand o presupusa mama exasperata de faptul ca ai sai copiii folosesc prea mult retelele de socializare si au probleme la scoala din cauza utilizarii telefoanelor mobile in timpul orelor de curs.

Femeia din clip distruge un iPhone 5C impuscandu-l de 2 ori cu o arma, folosind mai apoi un baros pentru a incerca sa faramiteze ceea ce a mai ramas din terminalul celor de la Apple, gestul in sine fiind unul exagerat si departe de modul in care ar trebui sa reactioneze in mod normal un parinte.

Inainte de a distruge smartphone-ul, femeia sustine ca vietile copiilor sai sunt mai importante decat orice gadget si ca s-a saturat sa fie injurata de catre copiii, miscarea fiind in aparenta o incercare de a isi impune autoritatea ca parinte in fata copiilor.

Avand in vedere modul exagerat in care se intampla totul si textele rostite de catre femeie, clipul video pare a fi unul regizat, insa daca este real, atunci demonstreaza cat de departe poate merge un parinte exasperat de utilizarea excesiva a retelelor de socializare.

I hereby denounce the effects that social media have on my children. Their disobedience and their disrespect. My children’s lives are more important to me than any electronic on this earth. I refuse to be cursed. I refuse to be disobeyed. I take back my role as your parent. … contacting people they don’t know, being involved in drama they don’t need to be in, and being in trouble at school for having phones out.

https://www.youtube.com/watch?v=qxbMlVPThp0

3 COMENTARII

  1. Pe bună dreptate copii din clasele primare cu telefoane, părinți retarzi, nu știu a doamnei câți ani au, dar este un semnal, chiar dacă e exagerat modul în care s-a manifesta doamna,

  2. Aici se ajunge cand parinti care nu stiu sa fie parinti le cumpara copiilor tel si apoi cred ca copiii sunt de vina !!
    Crezi ca sa ajuns acolo in doua zile?! E normal copiiilor sa fie o atractie speciala astfel de *lucruri* dar ordinea se pune in toate de cand copiii sunt mai mici , nu cand sunt adolescenti 16-17 ani si ai impresia ca nu te mai asculta .
    Demonstratia ei cu arma e una si de forta ! Vrand sa impresioneze ! Si treburile se fac cu afectiune caci cum reactioneaza parintii asa vor reactiona si copiii si vor ajunge sa ii urasca daca nu o fac deja ! Copiii copiaza tot !! Asa ca grija mare cu copiii !