Cum activezi simultan Night Shift si Low Power Mode in iOS 9.3

Compania Apple a gandit Night Shift si Low Power Mode pentru a nu functiona simultan, o explicatie pentru aceasta interdictie nefiind oferita de catre compania Apple, aplicarea sa fiind destul de neobisnuita avand in vedere ca multa lume si-ar dori sa le foloseasca pe ambele in tandem.

Acum cateva saptamani a fost descoperita o metoda de a activa Night Shift si Low Power Mode in acelasi timp folosind Siri, insa compania Apple a blocat-o recent impreuna cu o vulnerabilitate a sistemului de operare iOS 9.3.1, dar iata ca a fost descoperita alta cu acelasi efect.

Folosind acest nou truc puteti activa ambele sisteme pe iDevice-urile voastre in doar cateva secunde, insa din pacate va trebui sa repetati procedura de fiecare data cand doriti sa beneficiati de ambele, asta desigur pana cand Apple va reusi sa blocheze si acest truc.

Cum activezi simultan Night Shift si Low Power Mode in iOS 9.3

  1. Activati Low Power Mode, Mod Consum Redus din Settings > Battery, Configurari > Baterie.
  2. Deschideti Siri si cereti-i in limba engleza sa activeze Night Shift.
  3. Siri va raspunde spunandu-va ca va trebui sa dezactiveze Low Power Mode, Mod Consum Redus, iar voi trebuie sa confirmati actiunea, apoi sa apasati foarte rapid butonul Power.
  4. Dupa apasarea butonului ecranul va fi blocat, iar la deblocare Night Shfit ar trebui sa fie activat impreuna cu Low Power Mode, Mod Consum Redus.

Cele doua sisteme vor ramane active pana in momentul in care veti decide sa dezactivati unul dintre ele, iar din acest moment va trebui sa repetati procedura pentru a le avea pe ambele activat simultan, totul trebuind reluat de fiecare data cand macar unul dintre ele este dezactivat.