NCColor personalizeaza culorile Notifications Center

NCColor este un tweak disponibil din cursul acestei seri in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, dezvoltatorul sau creandu-l pentru a ne oferi posibilitatea de a personaliza culorile Notifications Center-ului accesibil din terminalele care ruleaza iOS 9.

Imaginea de mai jos prezinta modificarile care sunt posibile folosind acest tweak, el avand un meniu de setari disponibil in aplicatia Settings, Configurari, iar prin intermedul sau pot fi facute toate aceste schimbari, tweak-ul oferind libertate totala de alegere a culorilor.

Compatible with iOS 9. Custom the Notification Center color. Configure options from Settings.

NCColor este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

NCColor - iDevice.ro

Articolul precedentIata cate tabete iPad s-au vandut in 6 ani de la lansare
Articolul următorApple a publicat o noua reclama pentru Apple TV 4
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.