Apple Watch va fi lansat in Romania pe 15 aprilie

Apple Watch va fi lansat in Romania pe data de 15 aprilie conform companiei Apple, ceasul inteligent al celor din Cupertino aparand intr-un final in website-ul Apple dedicat tarii noastre, el urmand a fi disponibil la un an dupa lansarea oficiala a produsului in SUA.

Resellerii de produse Apple si cateva magazine online vor incepe sa vanda oficial Apple Watch in Romania incepand cu data de 15 aprilie, iar desi deocamdata preturile oficiale pentru tara noastra nu au fost anuntate, e putin probabil ca ele sa fie cu mult diferite fata de cele neoficiale.

Avand in vedere ca Apple Watch este vandut in Romania inca din mai 2015, aceasta lansare este doar o formalitate deoarece toti cei care au dorit sa-si cumpere ceasul inteligent al Apple au facut-o deja, deci e putin probabil ca unitatile puse acum in vanzare sa aiba cerere semnificativa.

De ce a asteptat Apple un an de zile pentru a lansa Apple Watch in Romania nu se stie, insa este clar ca tara noastra nu este chiar atat de importanta pentru ca acest produs sa ajunga mai devreme, vanzarile ce smartwatch-uri fiind cel mai probabil extrem de mici.

Acestea fiind spuse, de vineri, 15 aprilie, veti putea cumpara Apple Watch din Romania impreuna cu unele dintre bratarile vandute de catre compania Apple in Apple Store-urile din multe zone de pe planeta.