Asa ascunzi orice aplicatii in iOS 9.3 fara jailbreak

Daca va aflati in cautarea unei metode de ascunde aplicatiile din terminalele voastre fara a avea jailbreak facut in prealabil, ei bine un bug existent in iOS 9.3 si iOS 9.3.1 va permite sa faceti acest lucru in doar cateva secunde, dupa cum veti vedea in clipul video de mai jos.

Procedura este una foarte simpla si implica selectarea unei aplicatii pana cand este activat modul de mutare/stergere, tragerea aplicatiei in pagina anterioara de aplicatii, plasarea sa peste iconita unei alte aplicatii astfel incat sa fie creat un folder, apoi scoaterea sa din folder si plasarea peste dock, unde ii veti da drumul.

Ideea in sine este foarte simpla si procedura se indeplineste extrem de rapid, clipul video de mai jos aratandu-va exact ceea ce trebuie sa faceti pentru a exploataa acest truc pe care l-am avut in diverse forme disponibil si in versiuni anterioare ale sistemului de operare.

Am incercat trucul in iOS 9.3.2 beta 1 si din pacate el nu functioneaza, sau poate nu am reusit eu sa-l actionez cum trebuie, insa in iOS 9.3 sau iOS 9.3.1 ar trebui sa va puteti bucura de el fara probleme, aplicatiile aparand din nou dupa o repornire a terminalului vostru.