Radiation Island – un joc recomandat de Apple disponibil la PRET REDUS

Radiation Island este un fost joc recomandat de catre compania Apple, el fiind dezvoltat de catre producatorii seriei Sky Gamblers disponibila de ani de zile in App Store. In imaginile acestui articol puteti vedea gameplay-ul jocului, el fiind un titlu de aventura extrem de interesant.

Conform descrierii facute de catre creatorii Radiation Island, titlul ne ofera posibilitatea de a explora o lume extraordinara populata cu animale periculoase si nu numai.

RADIATION ISLAND IS A SURVIVAL ADVENTURE GAME WHERE YOU CRAFT YOUR OWN DESTINY IN A HUGE OPEN WORLD ENVIRONMENT. AS PART OF THE PHILADELPHIA EXPERIMENT YOU HAVE BECOME STRANDED IN A PARALLEL, ALTERNATE REALITY. DISCOVER THIS NEW AND MYSTERIOUS WORLD, WITH ALL ITS SURPRISES. USE EVERYTHING YOU FIND TO SURVIVE IT AND SOLVE ITS PUZZLE TO GET BACK TO THE REAL WORLD.

Pe parcursul actiunii vom avea posibilitatea de a investiga sate abandonate, de a culege diverse arme si ustensile, ele fiindu-ne extrem de utile in a suprafietui in joc. Mai mult decat atat, vom putea vana diverse animale si va trebui sa ne ferim de pericolele mediului iradiat din jurul nostru.

FOLLOW YOUR OWN PATH IN AN ENVIRONMENT OF BREATHTAKING BEAUTY AND GIGANTIC SCOPE. EXPLORE HUGE FORESTS INHABITED BY DANGEROUS WOLVES, BEARS AND MOUNTAIN LIONS. INVESTIGATE ABANDONED VILLAGES AND OLD MILITARY COMPOUNDS WHERE ZOMBIES GUARD VITAL TOOLS, WEAPONS AND CLUES TO THE SECRETS OF THIS WORLD. YOU CAN EVEN SWIM AND DIVE, IF YOU CAN AVOID THE HUNGRY CROCODILES.

Radiation Island este un joc extrem de interesant pe care il putem exploara pe iDevice-urile noastre, el fiind disponibil pentru DESCARCARE la REDUCERE si in format universal in App Store-ul companiei Apple.

Articolul precedentApple a publicat o noua reclama pentru Apple TV 4
Articolul următorWorms3 este oferit la REDUCERE in Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.