Facebook Messenger partajeaza fisiere direct din Dropbox

Ieri aplicatia Facebook Messenger a fost actualizata si desi compania Facebook nu a mentionat acest lucru, utilizatorii pot acum sa partajeze prin acest serviciu de chat orice fel de fisiere existente in conturile lor Dropbox fara a le salva in prealabil in terminale.

Optiunea de partajare a fisierelor Dropbox direct din Messenger este disponibila prin intermediul meniului de partajare de fisiere, aplicatia Facebook Messenger putand previzualiza continutul multimedia inainte de trimitere, astfel ca stiti in prelabil ce urmeaza sa partajati.

Dropbox este folosit la scara larga de sute de milioane de persoane, iar integrarea in Facebook Messenger va face mult mai simpla partajarea de fisiere, totul fiind posibil multumita colaborarii dintre Facebook si Dropbox, plus a sistemului share sheets al iOS 9.

Facebook nu a anuntat noua functie deoarece astazi urmeaza sa aiba loc conferinta anuala F8 dedicata dezvoltatorilor Facebook, asa ca Mark Zuckerberg sau alti vicepresedinti vor anunta totul in a doua parte a zilei, insa voi va puteti bucura de aceasta functie chiar acum.

Now, when you tap the More button in Messenger for iOS or Android, you’ll see Dropbox as an available source. With the Dropbox app installed on your phone, you can share any file in your Dropbox without having to leave the Messenger app.

Pentru a putea folosi noua functie a Facebook Messenger trebuie sa aveti instalata cea mai recenta versiune a aplicatiei care este disponibila din cursul noptii trecute.

Facebook Messenger Dropbox