iPad Pro 9.7 inch are cel mai bun ecran implementat vreodata intr-un terminal mobil

iPad Pro 9.7 inch a fost lansata impreuna cu iPhone SE pe piata, iar conform rezultatelor unor teste facute recent, ea are un ecran excelent, cu mult mai bun fata de cel folosit de catre compania Apple in iPad Air 2, cei din Cupertino anuntand un upgrade din acest punct de vedere.

Desi iPad Pro 9.7 inch si iPad Air 2 au ecran cu aceeasi rezolutie de 2048 x 1536 pixeli si aceeasi 264 pixeli per inch, Apple a facut cateva schimbari majore care transforma ecranul in cel mai bun implementat pana acum intr-un terminal mobil vandut pe piata.

Conform expertilor, gama de culori redata de catre ecranul iPad Pro 9.7 este aproape perfecta si prezentata ca fiind mult mai exacta decat cea redata de catre majoritatea televizoarelor pe care utilizatorii le au in casa si la care au cel mai probabil conectate alte produse Apple.

In ecranul iPad Pro 9.7 inch Apple a implementat o tehnologie numita DCI-P3 care ofera o cama de culori mult mai mare, televizoarele 4K UHD si cele Digital Cinema avand o tehnologie similara, standardul sRGB/Rec.709 completand oferta unui ecran aproape perfect.

The display on the iPad Pro 9.7 is a Truly Impressive Top Performing Display and a major upgrade to the display on the iPad Air 2. It is by far the best performing mobile LCD display that we have ever tested, and it breaks many display performance records. 

Mai mult decat atat, iPad Pro 9.7 inch are un ecran ce are o luminozitate cu 20% mai mare decat cea a ecranelor folosite in vechile tablete iPad, noua tableta avand 511 cd/m2(nits) fata de 415 nits cat are iPad Air 2 in momentul de fata.

In ceea ce priveste reflexia luminii, iPad Pro 9.7 inch are cel mai bun scor dintre toate ecranele pentru terminale mobile testate pana acum, Apple folosind un nou strat anti-reflexie pentru ecran, el urmand a fi cel mai probabil aplicat si in viitoarele ecrane pentru iPhone.

In final, iPad Pro 9.7 inch are un ecran exceptional care pune presiune pe alti producatori de tablete sa egaleze performantele companiei Apple pentru a putea oferi o experienta similara propriilor clienti.