A murit Jon Snow ? Siri are un raspuns!

Sezonul 6 al Game of Thrones urmeaza sa inceapa luna aceasta, iar pentru cel mai popular serial TV din ultimii ani compania Apple s-a gandit sa isi aduca asistentul Siri in centrul atentiei, acesta vand o serie de raspunsuri noi la intrebarile privind viitorul lui Jon Snow.

Cei dintre voi care au vazut sfarsitul sezonului 5 stiti controversa din jurul acestui personaj, HBO evitand sa-i clarifice soarta, asa ca unii utilizatori s-au gandit sa intrebe asistentul personal Siri daca Jon Snow a murit sau urmeaza sa faca in continuare parte din povestea Game of Thrones.

Daca pana recent asistentul nu avea raspunsuri pentru aceasta intrebare, inginerii celor de la Apple au inclus o varietate de raspunsuri pe care utilizatorii le pot vedea chiar acum in propriile iDevice-uri, ele genderand foarte multe discutii pe internet in ultimele zile.

Miscarea celor de la Apple este de a profita de interesul din jurul noului sezon al Game of Thrones pentru a face Siri mai popular in randul celor care nu folosesc asistentul personal disponibil pentru platforma iOS, iar mai jos aveti raspunsurile inedite ale software-ului Apple.

Siri Jon Snow mort