HTC 10 vs iPhone 6S si 6S Plus – comparatia dimensiunilor

HTC 10 a fost prezentat ieri de catre compania HTC si vorbim despre un nou smartphone premium care va concura pe piata cu iPhone 6S si 6S Plus in perioada urmatoare, el fiind extrem de interesant in baza specificatiilor si accesoriilor cu care este oferit.

Pentru a arata lumii intregi cat de mare este HTC 10 in comparatie cu diverse alte smartphone-uri premium, cineva s-a gandit sa puna cateva smartphone-uri unul langa celalalt pentru a ne da seama care este diferenta in dimensiuni intre diversele terminale mobile.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, HTC 10 este mai mare decat iPhone 6S, Samsung Galaxy S7 sau HTC One M9, dar mai mic decat iPhone 6S Plus, LG G5 sau Samsung Galaxy S7 Edge, diferenta fiind normala avand in vedere dimensiunea ecranului.

In ultimii ani smartphone-urile au atins doua limite in ceea ce priveste dimensiunea ecranului, una pentru utilizatorii obisnuiti, ecranele avand maxim 5.2 inch, si una pentru fanii phablet-urilor, aici limita fiind in jurul valorii de 5.5 inch, cu anumite variatii.

iPhone comparatie dimensiune HTC 10