Noi cladiri ale Apple Campus 2 apar in imagini

Desi Apple Campus 2 este in proces de constructie de peste 1 an de zile si inca de la bun inceput am vazut o mare parte dintre cladirile care urmeaza sa fie ridicate acolo, iata ca aseara au aparut imagini cu unele ce inca nu fusesera dezvaluite.

Mai exact, compania Apple a cerut permise de constructie pentru : doua cladiri mici pentru receptia vizitatorilor, o sumedenie de standuri pentru vanzarea de mancare si o cladire in care vor fi stocate echipamente pentru intretinerea cladirilor.

Toate aceste cladiri sunt standard pentru un campus de asemenea dimensiuni, insa desigur ca ele trebuiau gandite cu un design care sa fie in ton cu tot ceea ce se regaseste in interiorul campusului, asa ca Jony Ive si-a pus amprenta asupra look-ului lor.

In documentatia trimisa pentru a primi permisele de constructie compania Apple vorbeste despre importanta cladirilor, dar si a modului in care arata ele, municipalitatea cerandu-le deasemenea celor de la Apple sa mute unele garduri pentru ca principalele cladiri sa fie vizibile mai usor din afara campusului.

First, Cupertino planners asked Apple to relocate the site fence to provide a better “view corridor” to the main circular building from the Tantau Avenue reception structure. Also, staff recommends that the site fencing “shall be located such that landscaping, rather than the fence itself, would be the prominent visual feature.”

Mai jos puteti vedea cladirile pe care Apple vrea sa le adauge campusului.

Apple Campus 2 cladiri noi

Apple Campus 2 cladiri noi 1

Apple Campus 2 cladiri noi 2

Apple Campus 2 cladiri noi 3

Apple Campus 2 cladiri noi 4

Apple Campus 2 cladiri noi 5

Apple Campus 2 cladiri noi 6

Apple Campus 2 cladiri noi 7

Apple Campus 2 cladiri noi 8