Apple celebreaza Ziua Pamantului cu donarea incasarilor pentru aplicatii vandute prin App Store

Separat de amanajarea speciala a Apple Store-urilor, compania Apple se foloseste si de App Store pentru a incuraja lumea sa sustina donarea de bani catre organizatii care lupta pentru protejarea Terrei, astfel ca in App Store sunt promovate aplicatii care isi doneaza incasarile catre aceste organizatii.

Incepand de zilele trecute compania Apple promoveaza in App Store aplicatiile care pana pe data de 24 aprilie isi vor dona incasarile catre ONG-uri care lupta pentru protejarea Pamantului, comisionul incasat de Apple fiind deasemenea donat catre aceste organizatii.

Majoritatea aplicatiilor sunt populare si au fost promovate in diverse randuri in App Store sau reclame ale companiei Apple, sumele donate provenind atat din pretul de vanzare al aplicatiei, cat si din incasarile generate prin vanzarea de in-app purchase-uri, deci vorbim probabil despre milioane de dolari.

Cele doua sectiune de aplicatii pentru Romania sunt accesibile aici si aici, iar banii cheltuiti de voi vor contribui la mentinerea curata a planetei.