iPhone 7S va avea carcasa din sticla

Compania Apple pregateste o schimbare majora pentru design-ul iPhone-urilor sale, iar ea urmeasa sa aiba loc abia din anul 2017, astfel ca iPhone 7S va area carcasa din sticla si nu din aluminiu precum terminalele lansate in ultimii ani de catre americani.

Schimbare nu va afecta iPhone 7, care va avea o carcasa din aluminiu si un design extrem de similar cu cel al iPhone 6S, deci iPhone 7S este cel care va aduce schimbarile majore pe care le asteapta toata lumea de la linia de dispozitive ale Apple.

Schimbarea vine ca o tentativa a companiei Apple de a diferentia terminalele iphone de smartphone-urile Android existente pe piata, sticla fiind folosita pentru carcasele iPhone 4 si iPhone 4S, terminalele al caror design a fost cel mai apreciat din intreaga linie.

iPhone 7S va avea ecran AMOLED si carcasa din sticla

Cu iPhone 7 Apple va intra in al cincilea an in care foloseste carcase din aluminiu pentru smartphone-urile sale, iar incepand din 2017 procentul de iPhone-uri produse care au carcase din aluminiu va scadea de la 100% la doar 40% sau chiar mai putin.

If iPhone 7 still uses an aluminum casing in 2016, it will be the fifth year in a row that iPhone has done so, which means there is no longer a feeling of freshness to appeal to consumers. Also, a lot of Apple’s (US) competitors are also adopting aluminum casings, which means iPhone no longer has a clear edge due to a lack of differentiation. On expectations that iPhone shipments will decline in 2016, we believe Apple will be more strongly motivated to use non-aluminum casings in 2017 in a bid to enhance the competitiveness of iPhone by offering an all-new form-factor design.

Desi toata lumea se astepta ca iPhone 7 sa aduca o schimbare majora a design-ului terminalelor iPhone, iata ca Apple nu se grabeste sa ofere asa ceva, deci abia din 2017 vom avea o carcasa noua si probabil o forma diferita a terminalului.

Partea interesanta este ca iPhone 7S va avea ecran AMOLED, deci vorbim despre un upgrade serios pregatit de catre Apple pentru anul 2017 si foarte multa lume ar putea evita modelele de anul acesta asteptand ca iPhone 7S si iPhone 7S Plus sa fie lansate.

Apple already uses glass casing for iPhone 4/ 4S, and non-Apple brands have also been using glass casings. We therefore think a drop test will not be problematic for glass casing. A glass casing may be slightly heavier than an aluminum one of the same thickness, but the difference is so small that the use of the thinner and lighter AMOLED panel will compensate for that.

Acestea fiind spuse, daca asteptati o schimbare majora pentru linia de iPhone-uri, atunci 2017 este anul in care ea va veni.