Prima Pagina iPhone 7S iPhone 7S va avea carcasa din sticla

iPhone 7S va avea carcasa din sticla

Compania Apple pregateste o schimbare majora pentru design-ul iPhone-urilor sale, iar ea urmeasa sa aiba loc abia din anul 2017, astfel ca iPhone 7S va area carcasa din sticla si nu din aluminiu precum terminalele lansate in ultimii ani de catre americani.

Schimbare nu va afecta iPhone 7, care va avea o carcasa din aluminiu si un design extrem de similar cu cel al iPhone 6S, deci iPhone 7S este cel care va aduce schimbarile majore pe care le asteapta toata lumea de la linia de dispozitive ale Apple.

Schimbarea vine ca o tentativa a companiei Apple de a diferentia terminalele iphone de smartphone-urile Android existente pe piata, sticla fiind folosita pentru carcasele iPhone 4 si iPhone 4S, terminalele al caror design a fost cel mai apreciat din intreaga linie.

iPhone 7S va avea ecran AMOLED si carcasa din sticla

Cu iPhone 7 Apple va intra in al cincilea an in care foloseste carcase din aluminiu pentru smartphone-urile sale, iar incepand din 2017 procentul de iPhone-uri produse care au carcase din aluminiu va scadea de la 100% la doar 40% sau chiar mai putin.

If iPhone 7 still uses an aluminum casing in 2016, it will be the fifth year in a row that iPhone has done so, which means there is no longer a feeling of freshness to appeal to consumers. Also, a lot of Apple’s (US) competitors are also adopting aluminum casings, which means iPhone no longer has a clear edge due to a lack of differentiation. On expectations that iPhone shipments will decline in 2016, we believe Apple will be more strongly motivated to use non-aluminum casings in 2017 in a bid to enhance the competitiveness of iPhone by offering an all-new form-factor design.

Desi toata lumea se astepta ca iPhone 7 sa aduca o schimbare majora a design-ului terminalelor iPhone, iata ca Apple nu se grabeste sa ofere asa ceva, deci abia din 2017 vom avea o carcasa noua si probabil o forma diferita a terminalului.

Partea interesanta este ca iPhone 7S va avea ecran AMOLED, deci vorbim despre un upgrade serios pregatit de catre Apple pentru anul 2017 si foarte multa lume ar putea evita modelele de anul acesta asteptand ca iPhone 7S si iPhone 7S Plus sa fie lansate.

Apple already uses glass casing for iPhone 4/ 4S, and non-Apple brands have also been using glass casings. We therefore think a drop test will not be problematic for glass casing. A glass casing may be slightly heavier than an aluminum one of the same thickness, but the difference is so small that the use of the thinner and lighter AMOLED panel will compensate for that.

Acestea fiind spuse, daca asteptati o schimbare majora pentru linia de iPhone-uri, atunci 2017 este anul in care ea va veni.

 • unixes

  Treaba e ca Samsung & Co. vot afla si ei de aceasta schimbare si probabil vor scoate cateva modele cu spatele de sticla, inainte Apple.

 • Srb Srb

  Pai s6 si s7 nu sunt asa?

 • Srb Srb

  Simt ca ne intoarcem in timp , iphone se design de acum 3 ani si ip 7s cu cel de acum 6 ani.

 • amfetamin

  Eu prefer aluminiu 7000 decât sticla,daca scapi pe jos un 4/4S sau un 6/6S care crezi ca se face țăndări primul? Plus ca aluminiu arată mai premium decât sticla,strict părerea mea.

 • lucian84

  Am mai postat un coment de genul asta dar nu a fost aprobat. Apple o sa facă iPhone 7 cu piese din reciclarea iPhone 6, 6s care nu s-au vândut !! Numai de la iPhone 7s Apple vine cu altceva. Acești 2 ani au fost așa numai sa treacă timpul si ne-au vândut telefoane ieftine la preț de premiul :)))

 • ScH

  Dacă i7 este lafel ca i6 probabil o sa aibe probleme cu vânzarea
  Sper ca i7S sa nu ne mai dezamăgească dar nu cred ca o sa aibe alt dizain ca i7

 • Sebi

  Tovarasul Zoane , poate vrei sa spui iphone 7 pentru ca telefoanele cu S in fața preia designul primului Iphone asa ar fi logic asta daca nu se schimba politica.

 • Srb Srb

  o varianta premium si usor de folosit, dar care in timp se maturizeaza, este pielea. este foarte usor de utilizat/asezat pe masa un telefon cu spate din piele, dar nu cred ca apple va face asa ceva.

 • Glumesti, nu? Deja exista cateva modele cu spatele de sticla.

 • De adaugat Galaxy Note 5.

 • amfetamin

  Iti dai seama cate vaci vor trebui sacrificate,caci vorbim de zeci de milioane de telefoane,nu de cateva cu editie limitata gen Vertu. Pielea inca nu este pt mainstream si nici nu cred ca o sa fie in curand la Apple. E deja asa ceva pe piata,vezi LG G4.

 • Srb Srb

  Ca si la masini, exista piele naturala si cea artificiala. Parca si un lg are cu piele 🙂
  Si noi nu vrem cu piele de vaca ci cu cea de crocodil,este mai premium. Glumesc dar nu e ca si cum nu imi doresc.
  Ps: da g4 ala 🙂

 • sorin

  Nici sticla nici aluminiul nu sunt materiale premium decat in mintea voastra . Sunt material ordinare . Poate “arata a premium” doar , datorita modului in care este realizata carcasa .

 • Visan Teodor

  Pai cine zice ca trebuie sa fie piele naturala?Unii se lauda ca au piele alcantara în mașini, cică alcantara ar fi piele naturala :))))))…așa ca pot pune liniștiți piele artificiala pe telefoane,se vor găsi câteva sute de milioane de oameni care sa își cumpere și apoi sa spună ca telefonul lor e din piele naturala,as putea baga mana în foc în legătură cu un anumit aspect,și anume ca unii de pe aici chiar vor spune ca atunci când folosesc telefonul simt miros de grajd.

 • Srb Srb

  alcantara este piele naturala?! 😀

 • Dabija

  @zaone
  Fa un topic despre iphone se
  Pareri etc…
  Ma tenteaza un SE dar nu prea stiu detalii de el…

 • SebyPT

  Bv Visan Teodor.. Ai nota 3.. Stai jos 😂😂😂 alcantara e piele intoarsa ca sa stii la urmatoarea teza

 • Nicu

  Cine ti-a spus asta te-a informat gresit. Alcantara® este denumirea patentata unui material textil compozit, care imita pielea intoarsa, creat de un chimist japonez pe nume Miyoshi Okamoto.
  Este utilizat la scara larga in constructia auto.

 • Visan Teodor

  Ai citit postul meu dar,din moment ce mă întrebi ăsta, e evident ca nu l-ai înțeles. Și, ca sa Îți răspund, nu.

 • Visan Teodor

  Tare deștept ești. Acum oprește manelele alea și mai ia contact cu lumea reala.

 • Srb Srb

  Era ironica intrebare.
  Alcantaraaa

 • Visan Teodor

  Scuze ca nu am observat ironia.