Prima Pagina Samsung Specificatiile tehnice Samsung Galaxy Note 6 confirmate de o prima imagine

Specificatiile tehnice Samsung Galaxy Note 6 confirmate de o prima imagine

Specificatiile tehnice ale Samsung Galaxy Note 6 au fost confirmate de o prima imagine aparuta in cursul acestei zile pe internet, smartphone-ul coreenilor fiind deja in proces de testare in vederea lansarii ce ar trebui sa aiba loc in toamna acestui an.

V-am spus acum cateva zile ca Samsung Galaxy Note 6 va avea 8 GB RAM, insa aceasta imagine nu confirma zvonul, dar in schimb ne spune ca terminalul urmeaza sa aiba 6 GB RAM, cum am vazut deja in alte smartphone-uri Android vandute pe piata.

Mai mult decat atat, Samsung Galaxy Note 6 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 5.8 inch, deci cu 0.3 inch mai mare decat cea a iPhone 6S Plus, rezolutia acestuia urmand a fi tot de 2560 x 1440 pixeli precum a majoritatii terminalelor Android de top.

Samsung Galaxy Note 6 ar urma sa fie lansat cu un design similar celui folosit de catre compania Samsung in Galaxy S7 sau Galaxy Note 5, iar bateria ar uama sa aiba 3700 mAh, deci va fi suficient de mare pentru a-i sustine ecranul generos.

Deocamdata nu au fost oferite informatii cu privire la data de lansare a Samsung Galaxy Note 6, insa daca este sa ne uitam la anii precedenti, atunci terminalul ar trebui sa fie lansat in a doua parte a lunii septembrie.

specificatii Galaxy Note 6