Warbits este cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

Warbits este cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store promovata de catre compania Apple pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri si vorbim despre un simulator de razboi extrem de interesant ce poate fi incercati de catre utilizatori.

Creat in stilul jocurilor de tip tower defense, Warbits ne pune in postura unor generali care trebuie sa gandeasca strategiile cele mai bune pentru a infrange toti inamicii care le ies in cale, totul pe parcursul unui gameplay extremd e antrenant.

Warbits, a war simulator for a better tomorrow. Give peace a fighting chance by settling your differences casualty free. Don’t agree with your fellow factions? You don’t have to! Put those blasters down, load up Warbits, and virtually crush the opposition!

Warbits este gandit pentru a se desfasura de-a lungul a 20 de misiuni care se desfasoara in 5 medii diferite, nu mai putin de 40 de harti personalizate putand fi intalnite in joc, 16 power-ups fiind deasemenea oferite de catre dezvoltatori pentru noi.

Mai mult decat atat, Warbits are un sistem de multiplayer local sau online in care putem concura cu prieteni sau oameni din serverele dezvoltatorilor, un sistem de joc asincron fiind disponibil online, deci nu trebuie sa purtati batalia in timp real daca nu puteti.

Battle through 20 missions across 5 unique environments as you unravel the story of a dysfunctional galaxy and the war simulator designed to save it. Supercharge your army with 16 game changing power-ups. ONLINE OR LOCAL – Take the fight online with Game Center or play locally against friends and AI opponents. TAG MATCHES – Automatically compete against a custom leaderboard of your friends or social communities by tagging matches with #CustomTags.

Warbits este disponibil pentru DESCARCARE in format universal din App Store.

Warbits