Facebook testeaza schimbari IMPORTANTE pentru News Feed

News Feed este sectiunea principala a Facebook, majoritatea continutului publicat prin intermediul retelei de socializare fiind vazut de catre utilizatori prin intermediul acestei sectiuni, iar compania americana pregateste cateva schimbari importante pentru ea.

Cei de la Facebook testeaza de ceva vreme noua interfata a News Feed, ea urmand a fi implementata initial doar pentru terminalele mobile, diverse sectiuni pentru stiri urmand a fi vizibile pentru utilizatori, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos.

Desi un feed general de continut va fi deasemenea disponibil, cei de la Facebook vor afisa informatiile si segmentat pe diverse subiecte de interes, creatorii de continut urmand, probabil, a aplica tag-urile potrivite pentru ca acel continut sa apara in respectivele sectiuni.

Schimbarea pregatita de catre Facebook are la baza unele cerinte ale utilizatorilor care, aparent, si-ar dori sa vada informatiile si segmentat pe diverse subiecte de interes, astfel incat sa descopere mai usor ceea ce-i intereseaza, fara sa vada restul nimicurilor publicate de toti utilizatorii.

People have told us they’d like options to see more stories on Facebook around specific topics they’re interested in. So we have been testing a few feeds for people to view more and different stories from people and Pages based on topic areas.

Desigur ca acest nou format pentru News Feed va putea fi administrat prin intermediul unei sectiuni speciale care va permite dezactivarea tuturor sectiunilor de stiri, activarea unora mai importante, sau a tuturor, astfel ca utilizatorii aleg in final orice doresc.

Deocamdata nu se stie cand sau daca acest nou format va fi lansat, insa din moment ce Facebook il are in testare, aparent de ceva vreme, iar el pare a fi destul de complex, cred ca in viitorul nu foarte indepartat il vom avea disponibil in aplicatia Facebook.

Facebook News Feed nou

Facebook News Feed nou 1