Iata-l pe tanarul care administreaza unul dintre principalele conturi Twitter ale Apple

Cu cateva saptamani in urma compania Apple a anuntat lansarea unui cont Twitter numit AppleSupport prin care incearca sa ii ajute pe utilizatorii din lumea intreaga sa rezolve diversele probleme pe care le au in folosirea zilnica a iDevice-urilor, aproape 300.000 de persoane urmarindu-l deja.

Acum daca va intrebati cine sta in spatele acestui proiect, ei bine una dintre cele mai importante persoane este un tanar de 22 de ani numit Tai Tran, compania Apple angajandu-l chiar inainte de a absolvi facultatea, el facand parte din echipa de social media a Apple.

Tai Train este specializat in marketing si in momentul de fata are inclusiv doua cursuri pe care le preda la scoala de business Haas, deci vorbim despre un om important din echipa companiei Apple, el ajutandu-i pe cei din Cupertino sa intre mai usor in contact cu tinerii si utilizatorii globali prin social media.

Mai jos aveti unul dintre cursurile pe care tanarul le preda la scoala de business si din el ati putea intelege o parte din mentalitatea care sta in spatele conducerii unora dintre conturile Twitter si Facebook pe care compania Apple le are in momentul de fata.