Pinterest a lansat o noua versiune a aplicatiei pentru iPhone

Pinterest a anuntat in cursul acestei seri lansarea unei noi versiuni a aplicatiei pentru terminalele iPhone ale companiei Apple, ea fiind rescrisa aproape in totalitate pentru a aduce o interfata noua si multe imbunatatiri pentru modul in care este redat continutul.

Noua aplicatie Pinterest prezinta intr-un format modificat pin-urile existente in sistem si are o varietate de animatii noi care fac experienta de utilizare mult mai buna, dar asta fara a afecta performantele generale in timul folosirii.

In animatia de mai jos puteti vedea cat de rapida este noua versiune a aplicatiei in comparatie cu cea disponibila pana zilele trecute in App Store, cei de la Pinterest afirmand ca viteza de afisare a informatiilor ar trebui sa creasca cu de pana la 3 ori dupa actualizare.

Mai mult decat atat, cei de la Pinterest au gandit interfata noua astfel incat ea sa fie scalata mai usor pe toate rezolutiile existente in iDevice-uri, dar si pentru cele viitoare, astfel ca imbunatatirea compatibilitatii cu terminale noi va fi mai usoara in viitor.

A small team of Pinterest iOS engineers was recently given the opportunity every engineer dreams of – completely rethinking and rebuilding our app. We’ve grown so much that it’s created a high demand on our platform. In order to reach our next 100 million Pinners around the world, we re-architected our platform from the ground up with a framework that’s faster to build in, easier to scale and up to 3x faster for Pinners in many different scenarios. Here’s a look at some of the larger pieces of the project, with more to be published the coming weeks.

Noua versiune a aplicatiei Pinterest este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

pinterest aplicatie noua

1 COMENTARIU

  1. Imi facea si mie asa un hard restart a rezolvat problema tine apasat pe home buton si power buton in acelasi timp pana se inchide si apare apple logo din nou, atunci la mana si asteapta sa se deschida