Facebook vrea sa implementeze un buton pentru bacsis

Compania Facebook gandeste noi metode de a genera venituri pentru ea si creatorii de continut din reteaua sa, astfel ca a inceput sa intrebe utilizatorii ce metode de a face bani sunt potrivite pentru ei, un studiu in acest sens aparand pe paginile de profil ale unor persoane.

Mai jos aveti una dintre paginile acestui studiu care descrie cateva metode prin care pot fi generate incasari, una dintre optiuni fiind plasarea unui buton pentru bacsisuri sub fiecare postare facuta de catre un utilizator sau de catre o pagina in cadrul Facebook.

Alte website-uri au asemenea butoane pentru bacsis implementate in postarile facute de catre unii utilizatori si ele au avut succes pentru anumite conturi, asa ca Facebook incearca sa vada daca lumea este interesata de o asemenea metoda de monetizare a continutului.

Afisarea unu buton pentru bacsis ar putea motiva anumite persoane sa sustina activitatea anumitor creatori de continut, insa pe de alta parte ar putea genera foarte multe ironii si discutii privind metodele prin care cei de la Facebook incearca sa obtina bani de la utilizatori.

Acestea fiind spuse, daca in viitorul nu foarte indepartat veti vedea butoane pentru bacsisuri in postarile prietenilor vostri, atunci nu trebuie sa va mirati de ceea ce este Facebook in stare sa faca pentru a genera bani pentru ea si utilizatorii sai.

Facebook bacsis