Prima Pagina iPhone PICTAR – carcasa care ne ajuta sa facem poze de calitate DSLR...

PICTAR – carcasa care ne ajuta sa facem poze de calitate DSLR cu iPhone

PICTAR este o carcasa extrem de complexa care urmeaza sa fie finantata prin intermediul website-ului de crowdfunding Kickstarter, ea promitand sa ne ajute sa facem poze de calitate DSLR folosind terminalele iPhone lansate in ultimii ani de catre compania Apple.

Dupa cum puteti vedea si din imagini, vorbim despre o carcasa care are implementate unele elemente pe care le-am gasi in mod normal la un aparat foto DSLR, ea fiind completata de catre o aplicatie pentru iPhone care ne permite sa facem unele ajustari fine inainte de a inregistra poze.

Promovata ca fiind perfecta pentru iPhone 6S, carcasa PICTAR nu acopera camera terminalului cu o lentila speciala, dar are 5 butoane programabile care in tandem cu aplicatia pentru iOS ne pot ajuta sa facem poze radical mai bune decat cele inregistrate in mod normal cu terminalul.

Carcasa PICTAR permite montarea iPhone 6S pe un trepied, permite conectarea de accesorii terte care pot ilumina mult mai eficient zona pe care dorim sa o pozam si are alte cateva elemente care o scot in evidenta in fata altor produse similare existente pe piata in acest moment.

Electronically calibrated to provide maximum sensitivity, just like a traditional DSLR. Pictar’s shutter button offers a “half press” mode to lock focus and exposure for easy tracking of a moving object or to create a desired composition, as well as full-press for immediate shutter release. The button is located right under the index finger to enable precise and intuitive shooting, with one hand.

PICTAR a obtinut deja jumatate din finantarea de care are nevoie pentru a fi lansata pe piata si in perioada urmatoare va obtine mult mai multi bani decat ii sunt necesari pentru a fi lansata, asa ca in curand ea va putea fi achizitionata din magazine.

Pictar poze DSLR iPhone 6S 1

 • findlandezul

  De ce se aduce in discutie un DSLR? Cred ca in suprafata unui senzor DSLR (chiar aps-c), intra aproape 100 de senzori de camera de telefon. Sa nu mai vorbim de sticla din fata lui, sau de performantele de ISO.
  Asta se poate integra ca un inlocuitor de compacte mai avansate, care permit unele setari sau in locul unor bridge-uri. In rest, butoanele alea par inutile, EV compensation se face si nativ din aplicatia iphone, cu acel slider. Daca nu au o aplicatie mai profi, e cam degeaba, un grip glorificat.

 • Nicos

  Problema cu el este ca tot timpul trebuie sa dai jos husa telefonului. Ca idee nu e chiar rea..

 • Victor Neacsu

  De unde asemanarea cu DSRL nu înțeleg, mai ales ca senzorii de pe telefoane sunt ultra-minusculi, Samsung anunțând de curând ca va începe într-un viitor nu prea îndepărtat, producerea unor senzori apropiați ca dimensiune de cei cei camerelor foto compacte sau așa zisele săpuniere !