Acer Liquid Zest Plus – baterie de 5000 mAh si camera cu tri-focus

Acer Liquid Zest Plus a fost prezentat ieri si vorbim despre un smartphone cu baterie de 5000 mAh si o camera capabila sa faca focalizare trei sisteme diferite, compania asiatica reusind sa aduca pe piata un smartphone extrem de interesant pentru potentialii clienti.

Specificatiile Acer Liquid Zest Plus nu sunt cunoscute, insa terminalul urmeaza sa aiba un pret de vanzare de doar 250 de dolari, asa ca nu va uimi cu componente extrem de importante, asa ca vorbim probabil despre hardware modest, exceptand camera si bateria de 5000 mAh.

Conform companiei asiatice, camera Acer Liquid Zest Plus este capabila sa faca focalizare folosind trei sisteme diferite diferite cu laser, phase detection si contrast detection, rezultatul final fiind poze care arata foarte clar si foarte bine la rezolutia de 13 megapixeli.

In ceea ce priveste bateria de 5000 mAh a Acer Liquid Zest Plus, ea trebuie sa sustina un ecran cu diagonala de 5.5 inch si avand in vedere dimensiunile sale, ar trebui sa ofere o autonomie foarte buna pentru dispozitive, deci minim 2 zile de utilizare intre incarcari, cu un timp de stand-by foarte mare.

Curajul celor de la Acer de a lansa smartphone-uri precum Acer Liquid Zest Plus la preturi foarte mici demonstreaza faptul ca in curand am putea asista la terminale similare cu specificatii impresionante la preturi foarte mici.

Acer Liquid Zest Plus - iDevice.ro