Apple foloseste energie regenerabila pentru a sustine iMessage (Video)

Ca parte a eforturilor de a celebra Ziua Pamantului, compania Apple a publicat in cursul noptii trecute o reclama prin care incearca sa arate lumii intregi modul in care se foloseste de energia regenerabila pentru a sustine servicii folosite de sute de milioane de oameni.

Apple aduce in prim-plan serviciul iMessage care proceseaza miliarde de mesaje zilnic si este folosit de o buna parte dintre cei peste 1 miliard de posesori de iDevice-uri active, centrele de date care trimit mesajele intre terminale functionand in totalitate folosind energie regenerabila.

Cu doar o saptamana in urma compania Apple spunea ca toate centrele sale de date functioneaza in baza energiei regenerabile, dar si ca peste 90% dintre Apple Store-uri sunt sustinute in exact acelasi mod, cei din Cupertino fiind foarte mandri de aceasta realizare.

Acestea fiind spuse, va recomand sa urmariti clipul video de mai jos pentru a intelege o parte din gandirea Apple vis-a-vis de modul in care trebuie promovata utilizarea energiei regenerabile.