Apple Watch a implinit 1 an

Aniversarea 1 an de Apple Watch pune in discutie viitorul smartwatch-ului Apple.

Astazi s-a implinit 1 an de la lansarea Apple Watch, cel mai de succes smartwatch vandut pana in momentul de fata pe pietele globale, compania Apple reusind sa creeze un produs care a atras atentia a milioane peste milioane de persoane de pe planeta.

Desi oficial nu se cunosc cifrele privind vanzarile Apple Watch, diversi analisti au estimat ca Apple a vandut peste 10 milioane de unitati in primul an de disponibilitate pe piata a produsului, niciun alt produs lansat pana acum neavand o realizare similara.

Desi alti competitori ai Apple au incercat sa atraga atentia utilizatorilor cu produse similare, Apple Watch a uimit prin numarul foarte mare de accesorii cu care putea fi personalizat, cu sistemul de operare inedit, dar in principal cu aplicatiile care au fost create pentru el.

Toate acestea au fost completate si de o campanie de marketing extrem de agresiva organizata de catre compania Apple, iar rezultatul final este cel mai popular smartwatch al momentului, si o potentiala mina de aur pentru anii urmatori, daca vor exista continuari pe masura.

Acestea fiind spuse, Apple Watch este produsul Apple care a avut cel mai mare succes in primul an de disponibilitate pe piata, el reusind sa intreaca iPhone in vanzari, insa ramane de vazut cum se va descurca versiunea urmatoare.