Prima Pagina iPhone Iata tarile in care iPhone SE se vinde cel mai bine

Iata tarile in care iPhone SE se vinde cel mai bine

iPhone SE a fost lansat de peste 3 saptamani pe piata si pana in prezent terminalul s-a dovedit a fi greu de gasit atat in magazinele companiei Apple, cat si in magazinele partenerilor din tarile in care produsul poate fi achizitionat, cu o anumita perioada de asteptare.

O companie americana s-a gandit sa monitorizeze vanzarile iPhone SE in cateva tari importante de pe planeta, iar in imaginea de mai jos aveti detalii privind rata de adoptie a dispozitivului in randul posesorilor de smartphone-uri din fiecare tara in parte, rezultatele fiind interesante.

In Franta, Marea Britanie si Canada iPhone SE a inregistrat o rata de adoptie de 1% in randul posesorilor de smartphone-uri, insa in SUA ea s-a situat la 0.4%, adica aproape de media globala, terminalul inregistrand vanzari mult mai mici decat celelalte iPhone-uri Apple.

Chiar daca nu uimeste cu vanzari spectaculoase precum cele ale ultimilor 3 serii de iPhone-uri lansate pe piata, iPhone SE este totusi cautat si inregistreaza vanzari decente, dar nu va reusi sa compenseze scaderea in vanzari a intregii serii de terminale iPhone.

iPhone SE rata adoptie vanzari

Partea proasta pentru Apple este ca in China rata de adoptie este de doar 0.2% in randul localnicilor, iar asta in conditiile in care tara este extrem de importanta pentru cei din Cupertino, o treime dintre vanzarile trimestriale fiind generate din China pentru Apple.

iPhone SE a avut vreodata sansa de a genera vanzari la fel de mari precum un iPhone cu ecran de 4.7 inch, insa chiar si asa, probabil inregistreaza vanzari la fel de bune, sau chiar mai bune, decat iPhone 6, un terminal foarte apreciat chiar si dupa lansarea iPhone 6S.

 • lucian84

  Eu o sa cumpăr unul dacă ii mai scade prețul cu cel puțin 50 de euro la, lansarea iPhone 7 ! Eu disprețuiesc paletele de tenis ha ha ha

 • bacelliviu

  Merge mega bine.ffff multumit de el mai alea ca arata superb(iphone 5s) si se misca minunat

 • dragos lucian

  @baceliviu Bateria cat te tine?

 • KTA

  Este un iphone superb superb❤️❤️❤️

 • V.P

  Superb pana dai cu ochii de porcaria asta de ecran ce continua sa echipeze un idevice din 2016 .
  Toate sunt asa pentru ca asta e tehnologia acestui rahat de 4 inch din 2012 .