Singurul mod de a combina iPhone 6S cu Galaxy S7 (Video)

Daca nu sunteti multumiti de ceea ce ofera Samsung Galaxy S7 sau iPhone 6S si v-ati fi dorit vreodata sa obtineti tot ce au mai bun de oferit sistemele de operare iOS si Android, ei bine cineva s-a gandit la acelasi lucru, asa ca a facut ceva foarte stupid, vizibil in clipul de mai jos.

Mai exact, el s-a gandit cea cea mai buna metoda de a combina Samsung Galaxy S7 si iPhone 6S este de a folosi un pistol cu adeziv si a lipi efectiv cele doua terminale unul de celalalt, rezultatul final fiind un frankenphone cu doua ecrane.

Desigur ca fiecare parte ofera un sistem de operare diferit si o experienta diferita, iar ideea de a avea un smartphone care sa ofere iOS si Android in acelasi timp este excelenta, insa din pacate deocamdata o metoda mai buna decat cea din clip nu exista.

Nu m-ar mira ca in viitor sa apara carcase care sa permita asezarea smartphone-urilor iOS si Android pe fiecare parte pentru folosirea zilnica si sunt sigur ca multe persoane vor fi dornice sa foloseasca asa ceva in viata de zi cu zi.

6 COMENTARII