Le Syvrac – prima bicicleta cu Android si 4 GB RAM (Video)

Le Syvrac este o bicicleta inteligenta prezentata de catre compania chinezeasca LeEco in cursul acestei zile, iar dupa cum veti vedea in clipul video de mai jos, vorbim despre un produs foarte interesant care are un smartphone integrat in ghidon pentru utilizatori.

Conform producatorilor, bicicleta inteligenta Le Syvrac beneficiaza de un smartphone ce ruleaza Android, are procesor quad-core si 4 GB RAM, insa separat sunt disponibili senzori biometrici, difuzoare, o camera si lasere pentru monitorizarea directiei de mers.

Rolul laserelor este de a le oferi soferilor indicatii privind distanta rezonabila de care se pot apropia fata de un biciclist care circula pe un drum public, ideea fiind foarte buna, insa ramane de vazut cat de multe persoane vor fi entuziasmate de produsul in sine.

Avand in vedere ca traim intr-o lume cu din ce in ce mai multe gadget-uri inteligente, o bicicleta precum Le Syvrac ar putea atrage atentia multor oameni, ea fiind deocamdata vanduta numai in China, americanii urmand a avea in curand posibilitatea de a o cumpara.

Le Syvrac este vanduta in China la preturi care incep de la 800 de dolari si ajung pana la 6000 de dolari pentru modelul din fibra de carbon.