Lunacase – carcasa care iti spune cand primest apeluri sau mesaje

Lunacase este un producator de carcase pentru pentru terminalele iPhone, el creand un accesoriu care ne spune cand primim apeluri telefonice sau mesaje fara a debloca terminalele, ideea in sine fiind extrem de interesanta, dupa cum veti vedea in clipul de mai jos.

Lunacase are trei carcase in vanzare in momentul de fata, ele numindu-se Cult, Icon si Eclipse, fiecare conectandu-se prin Bluetooth la iPhone si iluminandu-se in diverse moduri atunci cand primim un apel telefonic sau un mesaj.

Carcasa Cult este de departe cea mai interesanta, ea avand un cap de schelet desenat in partea mijlocie – superioara, ochii sai iluminandu-se in culoarea rosie de multiple ori de fiecare data cand primim un apel telefonic sau un mesaj in terminalele noastre iPhone.

Avand in vedere ca interconectarea dintre carcasa subtire si iPhone se face prin Bluetooth 4.0, consumul de energie este minim pentru dispozitivele noastre, insa carcasele sunt in principal utile noaptea deoarece iluminarea butoanelor nu pare sa fie chiar atat de buna in timpul zilei.

Lunecase is elegant and distinctive. But it’s not all about the looks. By addingLunecase to your iPhone, you’re adding a subtle layer of information that puts you ahead of the pack. Know you’re receiving a call or message with the warm glow of Lunecase.

Toate carcasele Lunecase sunt vandute la pretul de 50 de dolari si pot fi cumparate din aceasta pagina, ele fiind compatibile doar cu terminalele iPhone lansate de catre Apple in 2014 si 2015.

6 COMENTARII