Papa: fericirea nu poate fi descarcata in smartphone

Papa Francisc este de departe cel mai modern conducator al Vaticanului si acest lucru este relevat de folosirea diverselor retele sociale pentru a intra in contact cu tinerii din lumea intreaga, dar si aparenta folosire a unui smartphone sau a unei tablete in viata de zi cu zi.

Intr-un discurs tinut de la balconul resedintei sale din Vatican, Papa Francisc s-a adresat unui numar de aproximativ 70.000 de tineri adunati in Piata Sfantul Petru, el afirmand ca fericirea nu este o aplicatie care poate fi descarcata pe iPhone, ea neavand pret.

Papa este prezent pe Facebook, Instagram, Twitter si chiar Telegram, Vaticanul avand emisiuni zilnice pe cea din urma retea de mesagerie text, astfel ca vorbim despre o comunicare constanta cu tinerii in ideea de a ii apropia de Biserica Catolica.

Intr-un clip video publicat pe YouTube, Papa a folosit un iPhone pentru a le sugera tinerilor ca fericirea nu sta in dispozitivele electronice, ci in iubirea aratata persoanelor apropiate si ajutorarea semenilor, el cerandu-le oamenilor sa se preocupe mai mult de cei din jur decat de smartphone-uri sau tablete.

Your happiness has no price. It cannot be bought and sold: It is not an application you download on a mobile phone. Even the latest version cannot help you to grow and become free in love. Always be sure to go where there is a network of family, parish, school.

Cata dreptate ii dati Papei in recomandarile facute tinerilor din lumea intreaga ?