Asa arata noul design al Google Chrome

3

Compania Google a schimbat design browserului Google Chrome in versiunile recent lansate pentru utilizatori, adoptand design-ul material al Android, astfel ca acum exista foarte multe asemanari intre cel mai folosit sistem de operare mobil si cel mai folosit browser.

Versiunea 50 a Google Chrome a adus cel mai multe schimbari vizuale pentru utilizatori, insa compania Google nu se opreste aici deoarece intentioneaza sa implementeze un nou modul hibrid pentru utilizatorii sai, el fiind vizibil in imaginile de mai jos.

Acest modul al Google Chrome este gandit pentru a oferi utilizatorilor de terminale mobile o experienta mult mai buna in folosirea browser-ului companiei americane, o versiune beta a sa avandu-l implementat, acesta fiind activat automat pe Chrombook si terminalele mobile.

Schimbarile pentru interfata Google Chrome au fost dezvaluite de catre un designer al celor de la Google, el detaliind tot ceea ce s-a modificat in diversele versiuni ale browserului, iar daca sunteti interesati sa incercati noul mod hibrid, atunci descarcati versiunea Canary a Google Chrome de aici.

Google Chrome design nou

Google Chrome design nou 1

Google Chrome design nou 2

Google Chrome design nou 3

Google Chrome design nou 4

Google Chrome design nou 5

Google Chrome design nou 6

Google Chrome design nou 7

Google Chrome design nou 8