Iata cat costa o cina cu Tim Cook

Anual Tim Cook isi doneaza o ora din timpul sau in scopuri caritabile pentru a se intalni cu una sau doua persoane care sunt atat de dornice sa il vada incat vor cheltui minim 100.000 de dolari pentru a avea parte de aceasta experienta.

Tim Cook colaboreaza cu CharityBuzz pentru a strange bani pentru o fundatie pe care o sustine, iar licitatia de anul acesta pentru o cina cu el a ajuns deja la valoarea de 125.000 de dolari, insa cu 9 zile ramase pentru a licita, suma va creste cu siguranta.

Cei de la CharityBuzz estimeaza la 100.000 de dolari cina cu Tim Cook si cele 2 bilete pe care CEO-ul le ofera la o viitoare conferinta a companiei Apple, aceasta putand avea loc chiar in noul Apple Campus 2 pe care Apple se grabeste sa-l deschida la inceputul anului viitor.

In anii trecuti licitatiile simiare au strans pana la 500.000 de dolari in scopuri caritabile, insa totul depinde de dorinta celor cu bani de a-l intalni pe popularul CEO al companiei Apple, asa ca ramane de vazut la cat se va ridica suma in cursul acestui an.

cina Tim Cook