Instagram testeaza o schimbare RADICALA a design-ului pentru iPhone

Compania Instagram testeaza un o schimbare majora a design-ului aplicatiei dedicate iPhone si iPod Touch-urilor, americanii activand noua interfata fiind deja activata pentru anumiti utilizatori ai retelei, imaginile din acest articol fiind publicate pe diverse retele de socializare.

Aplicatia Instagram are practic acelasi dessign de cativa ani de zile, iar o schimbare majora este necesara pentru a le oferi utilizatorilor sentimentul ca folosesc ceva nou, iar testul facut acum cu unii utilizatori are rolul de a stabili dac anoul design trebuie lansat oficial sau nu.

Noua interfata a aplicatiei Instagram este monocromatica si mult mai simpla decat cea existenta in momentul de fata, functiile aplicatiei ramanand totusi neschimbate in ciuda faptului ca schimbarea vizuala este una majora, dupa cum puteti vedea si din imagini.

Compania Instagrama  confirmat testarea noului design dedicat utilizatorilor, insa afirma ca un numar foarte mic de persoane se poate bucura de el deocamdata, iar ca mai departe de un simplu test nu se va ajunge, cel putin in viitorul apropiat.

We often test new experiences with a small percentage of the global community. This is a design test only.

Instagram avea nevoie de o schimbare vizuala pentru aplicatia folosita de sute de milioane de utilizatori de pe planeta, iar ea pare ca este pregatita pentru a fi facuta, insa ramane de vazut cat va dura pana cand utilizatorii o vor putea beneficia.

Instagram design nou

Instagram design nou 1