Google Maps update aduce functii noi

Google Maps este aplicatia de navigatie GPS lansata de catre compania Google in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea fiind actualizata in cursul noptii trecute de catre cei din Mountain View.

Noua versiune a aplicatiei Google Maps aduce compatibilitate cu o extensie numita Travel Times Today, ea permitand analizarea conditiilor de trafic pentru rutele noastre, extensia fiind oferita incepand din cursul zilei de ieri de catre compania Google.

Mai mult decat atat, Google Maps permite partajarea rapida de directii pentru navigatie catre diverse contacte, are implementat un Night Mode si optiuni pentru alegerea modului in care sunt afisate distantele, iar in final raman rezolvarile de probleme si imbunatatirile performantelor.

  • Use the Travel Times Today Extension to quickly check traffic on the way to home and/or work (require home/work to be saved)
  • Easily share directions with your contacts
  • Night mode and distance units settings in navigation
  • Bug fixes

Google Maps este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Google Maps

13 COMENTARII

  1. mai bine s-ar chinui cei de la goagãl sa fac map-ul functional cum trebuie pe android. pe tableta din masina e catasrofa, se blocheaza cand ti-e lumea mai draga si dupa 2-3 recalculari de traseu e MORT. am android 4.4.2. ?
    pe iOS folosesc google map numai cand caut o adresa pe web, ma directioneaza direct la google maps in rest apple map sau navigon.

  2. Daca e vorba de tableta aia facuta pe vapor de care ai mai comenta, mai bine o iei si o arunci si printezi harta pe o foaie A4 si te va ajuta mai mult decat tableta :))

  3. de aia e vorba ?, e facuta pe vapor dar cu motor de octa core 1,7 + 2 GB RAM ddr3 si pretul de 150€ la reducere?? de 8″. m-am asteptat sa functioneze paralel muzica si un program de navigatie, ce e drept cu navigon functioneaza, are ceva lag dar e ok insa cu goagāl maps catastrofa ?. na pai spune-mi tu ce sa fac?