Apple Maps extinde Flyover, Spotlight Suggestions si Traffic in noi tari

In cursul noptii trecute compania Apple a anuntat extinderea serviciilor Flyover, Spotlight Suggestions si Traffic in noi tari de pe glob, compania americana oferindu-si astfel sistemele in mai multe locatii care pana in prezent nu erau acoperite.

Mai exact, sistemul Flyover acopera acum Akron, Ohio si Puerto Vallarta, Mexic, 260 de orase fiind filmate 3D de catre compania Apple, ele avand cate o prezentare disponibila in interiorul Apple Maps pentru platforma iOS.

Spotlight Suggestions pentru Apple Maps este disponibil incepand de astazi in Danemarca, Norvegia si Suedia, iOS-ul afisand aceste sugestii pentru harti in 19 tari de pe planeta, utilizatorii putand descoperi locatii interesante din preajma loc.

In final, compania Apple afiseaza acum informatii privind traficul rutier si in Thailanda, includerea acestei tari aducand disponibilitatea serviciului la 34 de tari, asta desi Google Maps ofera acelasi lucru in majoritatea tarilor civilizate de pe planeta.

Romania nu beneficiaza de niciuna dintre functiile de mai sus, compania Apple axandu-se in principal pe tarile in care exista un numar mai mare de iDevice-uri active.