Prima Pagina gadget Oglinda tactila este gadget-ul pe care vei dori sa-l folosesti toata ziua

Oglinda tactila este gadget-ul pe care vei dori sa-l folosesti toata ziua

Gadget-urile din filmele SF incep sa fie transformate in realitate, iar astazi vorbim despre o oglinda tactila similara cu multe pe care le-am vazut intr-o varietate de filme de lung metraj sau doar seriale, ea fiind extrem de interesanta si mai ales, utila.

Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, aceasta oglinda tactila este capabila sa functioneze exact precum o tableta sau un smartphone, doar ca in ea ne putem vedea reflexia in timp ce ne pregatim pentru a plca la munca, la scoala, sau oriunde altundeva.

Oglinda tactila ruleaza un software modificat de catre cel care a creat-o, ea putand rula o gama extrem de variata de aplicatii, inclusiv unele pentru serviciile Apple, astfel ca va puteti uita la un film, puteti trimite mesaje, puteti vedea informatii despre vreme sau puteti chema un taxi in timp ce va aranjati parul.

Un gadget precum oglinda tactila poate usura foarte mult diminetile sau serile utilizatorilor, timpul petrecut in fata oglinzii putand fi petrecut facand multiple lucruri simultan si sunt sigur ca foarte multa lume si-ar dori un asemenea gadget in casa, iar eu ma numar printre cei care l-ar vrea.

This is a real working mirror running a software that I built. I purposely recorded this video in one take to demonstrate it’s capabilities. I’m going to be bringing this to market. If you want this in your home, you can sign up for the mailing list here: http://clear-0.launchrock.com.

Dezvoltatorul oglinzii tactile sustine ca va lansa produsul pe piata la un moment dat sau altul, insa deocamdata are nevoie de finantare pentru a-l putea finaliza si transforma intr-un produs care sa poata fi vandut publicului larg.

Voi ce parere aveti despre oglinda tactila ?

 • tom’s iphone

  Foarte interesant.

 • neogeo

  o sa ma bata nevasta ca las amprente pe oglinda! 🙂

 • Dan

  Exact asta mă gândeam și eu: va fi un fingerprint magnet. O să aibă nevoie de un strat oleofobic

 • byg

  De ce oare!!!! Tot la nevasta ma gandeam si eu :))

 • Olimpiu

  Eu vreau una augmentata, sa ma arate mai frumos si mai bogat decat sunt.

 • Olimpiu

  Unele femei vor sta si mai mult (da se poate!) in fata uneia tactile, mai ales daca stie sa raspunda corect la aia cu “Cine-i cea mai …”

 • Claudiu D

  Pt majoritatea sunt obsesdat comupulsiv cu ordinea si curatenia !!:)) Stiu despre ce vb….

 • rundown

  @Olimpiu: acele femei vor primi si feedback in timp real inapoi din partea oglinzii, deci moralul va fi mereu ridicat oricat de stramba ar fi persoana respectiva :))