Phenomenon aduce un nou sistem de mulitasking in iOS

Phenomenon este un nou tweak al Cydia care a fost lansat in cursul noptii trecute pentru utilizatorii din lumea intreaga, el fiind gandit pentru a ne oferi un sistem de multitasking modificat de care sa ne putem bucura in utilizarea zilnica a terminalelor noastre.

in imaginea de mai jos puteti vedea o parte din ceea ce ofera tweak-ul Phenomenon pentru iOS 9, el inlocuind clasicul task switcher cu o interfata complet modificata care ofera inclusiv interactiune cu 3D Touch pentru a controla functii, Activator fiind deasemenea utilizat.

Separat, tweak-ul permite inchiderea rapida a tuturor aplicatii, ruleaza o vibratie atunci cand este accesat task switcher-ul, afiseaza Control Center pentru a activa/ddezactiva rapid functii si desigur ca are diverse optiuni pentru personalizarea interfetei.

Phenomenon comes with some cool additional features such as “remove and close all switcher apps” by long pressing or force touching an app item. You can also setup Phenomenon to vibrate on invoking the switcher. Moreover for a faster access, we built in Control Center to be invoked by swiping up the Home Screen View and you can choose between a smaller Control Center and a full sized Control Center.

Phenomenon este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

Phenomenon